Inschrijving voor NBK geopend

Laatste update om 11:45 op Thursday, 3 June

De stichting NBK heeft de inschrijving geopend voor brassbands die van plan zijn om deel te nemen aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober in Tivoli-Vredenburg in Utrecht.

Bands die de NBK hebben opgenomen in hun agenda voor het nieuwe seizoen, kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website van het NBK. (www.enbk.nl) Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juli. Brassbands die al besloten hebben om dit jaar niet mee te doen aan de kampioenschappen kunnen dit laten weten door een mail te sturen naar het secretariaat van de stichting NBK. (secretariaat@enbk.nl)

Hoewel het nog niet zeker is of de 40e editie door kan gaan, zijn de voorbereidingen toch in volle gang nu het aantal dagelijkse corona-besmettingen en ziekenhuisopnames daalt. Ook zijn er steeds meer versoepelingen van de coronamaatregelen en het bestuur hoopt snel op nog meer duidelijkheid daarover.

In de eerste week van juli wordt de balans opgemaakt en worden deelnemende bands op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken rondom de organisatie van de NBK. Uiterlijk donderdag 12 augustus wordt een definitief besluit genomen over het al dan niet doorgaan van de NBK.