Dirigent(e) gezocht!

Laatste update om 09:11 op Sunday, 30 May

TOONAANGEVEND ORKEST IN FRYSLÂN
Christelijke Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht (EMM) bestaat uit een talentvolle groep van 45 actieve leden en komt uit in de 1e divisie. Naast het A-orkest, heeft EMM ook een bruisend jeugdorkest. Het orkest investeert actief in jeugd- beleid en het enthousiasmeren van jonge muzikanten. De jeugd is de toekomst van ieders vereniging! EMM heeft een ambitieuze agenda met veel afwisseling. Naast jaarlijks aan concoursen deel te nemen organiseert het orkest bijzondere en vernieuwende concerten in de regio, hierbij ook gebruikmakend van (internationale) gastsolisten. Daarnaast heeft EMM een actieve rol in het dorp.

SFEER EN MUZIKAAL RESULTAAT
EMM zoekt een dirigent(e) die samen met het orkest verder bouwt aan de verenigingsvisie. Iemand die inspireert en actief meedenkt om mooie projecten en groei van het orkest te realiseren. Hij of zij houdt het orkest scherp en weet alle leden te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. EMM is veelzijdig en verrast met vernieuwende concepten of projecten waar de dirigent als muzikaal leider een grote rol in speelt. Relevante ervaring en het nemen van initiatief hierin is daarom een groot pluspunt. Met een enthousiast bestuur, diverse actieve commissies en gemotiveerde leden is er een sterke basis om gezamenlijk onze ambities te realiseren richting de toekomst.

ENTHOUSIAST?
Wil jij ons leiden naar deze mooie muzikale toekomst? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Mail vóór 25 juni 2021je motivatie-brief met curriculum vitae naar: vacature@emmoudega.nl.
MEER WETEN?
Voor meer informatie en/of aan-vullende vragen kun je contact opnemen met Johan Oenema 06 13 30 85 79