Webinar met Stan Nieuwenhuis en Harmen Vanhoorne

Laatste update om 12:43 op Sunday, 12 July

Op donderdag 16 juli kun je deelnemen aan een Webinar van het nieuwe kunstnetwerk Fashviart. Stan Nieuwenhuis en Harmen Vanhoorne vertellen in het Webinar over de totstandkoming van hun project Ellis Island. De CD Ellis Island van Doux verscheen eind 2017 en werd internationaal zeer goed ontvangen. De muziek heeft een sterke boodschap, is even verrassend als onderhoudend en van een hoog niveau. 

Stan en Harmen zijn gastsprekers naast Sam C. Ezugwu, Operabuja Music-directeur, en een uitstekend panel uit Europa en Afrika, die voor het grootste deel gevestigde namen zijn in de muziekindustrie. Aan de orde komen de grondbeginselen van muziekcompositie, de keuze voor de cornet, gebruikte technieken zowel in de muziek als tijdens de opnames en de projectpresentatie. Verder zullen Stan en Harmen iets vertellen over aankomende projecten en toekomstige samenwerkingsmogelijkheden.

Gratis tijdens lunchtijd 
Reserveer je gratis plek voor deze "Music Masters 'Sessions" met beide meermaals bekroonde muzikanten. Ze navigeren je dwars door het spannende verhaal achter hun 'Ellis Island'-muziekalbum. De Webinar begint voor België en Nederland om 12 uur 's middags. Reserveren kun je via deze link.

Ontdek Hendrika, een track van Stan en Harmen's Doux album 'Ellis Island'.