Brassband Wirdum zoekt dirigent

Laatste update om 19:52 op Thursday, 11 June

Brassband Wirdum zoekt een muzikaal leider, die met respect en inlevingsgevoel leiding geeft aan de band en die de leden uitdaging geeft die bij hun niveau past en motiveert hen om het maximale uit hun talent te halen. Met het bestuur en de verschillende commissies binnen de band geef je samen invulling aan het jaarprogramma en stel je het repertoire vast, passend bij de geplande optredens.  

De vereniging heeft zijn wortels in het dorp Wirdum (Friesland). Alle leden, nu vaak elders wonend, hebben een link met het dorp. Deze verbinding met het dorp wordt in stand gehouden door het organiseren van concerten, buitenoptredens en het muzikaal ondersteunen van de kerkdiensten in de PKN kerk te Wirdum. De brassband komt uit in de derde divisie en repeteert op dinsdagavond.  

Brassband Wirdum, opgericht in 1927, staat voor gezamenlijk musiceren in een inspirerende, plezierige en uitdagende sfeer. Het orkest bestaat uit 22 enthousiaste leden, heeft een eigen jeugdopleiding en levert muzieklessen op de verschillende basisscholen in en rond het dorp.  

Interesse om een jonge energieke brassband te dirigeren? Stuur je motivatie en CV voor 6 juli a.s. op naar Bestuur@brassbandwirdum.nl. Of neem contact op met Klaas Visser 06-22267364