Brass en Pop in Emmeloord

Laatste update om 14:56 op Friday, 21 February

Op 7 maart om 20:15 uur verzorgen Vocal Groep Lok en Lol en Flevo Brass samen een concert in de beurszaal van theater ’t Voorhuys. De unieke combinatie van dit popkoor met de Emmeloordse brassband levert een bijzonder programma op.

Vocal Groep Lok en Lol bestaat uit 17 talentvolle zangers/zangeressen die met plezier werken aan een hoog niveau. Het popkoor staat onder leiding van Barbara Lok en werd in 2018 tweede bij het Popkoor Festival Steenwijk. Lok en Lol zingt eigentijdse nummers in diverse genres, zoals This is me en Hold back the river. De brassband speelt lichtere stukken dan gewoonlijk. Mr. Jums en Born Free komen voorbij, maar ook drie nummers samen met het popkoor. Net als een jaar geleden bij 'Maestro in de Polder' staat Perfect op het programma. Dit keer gezongen door Lok en Lol.

De zes jonge koperblazers van het startersensemble van Flevo Brass mogen tijdens het concert kort laten zien wat ze het afgelopen halfjaar hebben geleerd, zodat ook zij wennen aan het grote podium. Ook het opleidingsorkest Eigen Wijs speelt enkele nummers uit hun repertoire. Dit actieve B-orkest is gegroeid naar een serieuze band met een vergelijkbare bezetting als die van de brassband zelf.

Kaartjes voor het concert kosten € 12,50 inclusief pauzedrankje en zijn verkrijgbaar bij het theater.