Geneva is de nieuwe hoofdsponsor van de Europese kampioenschappen

Laatste update om 19:21 op Monday, 10 February

De Geneva Group heeft met EBBA een driejarig contract gesloten en wordt de hoofdsponsor van de Europese kampioenschappen. De nieuwe sponsordeal, die voortbouwt op de bestaande samenwerking tussen EBBA en de Geneva Group zal van start gaan tijdens het 2020-evenement in Palanga. EBBA-president, Ulf Rosenberg, CEO van Geneva Group Tim Oldroyd en General Manager van Geneva Group Brett Baker, ontmoetten elkaar op het recente RNCM Brass Band Festival om het driejarige partnerschap veilig te stellen, voortbouwend op een relatie die begon in 2017.

Youth Brass 2000
In een persbericht meldt de Geneva Group verder dat Youth Brass 2000 is toegevoegd aan de lijst met partnerbands. Youth Brass 2000 is een van de meest succesvolle jeugdbands in Europa. Vanwege de logistieke uitdaging om de band naar Litouwen te krijgen zal de Geneva Group de band helpen. Zo zullen twee Eb-bassen ter beschikking van de band komen om Engeland te vertegenwoordigen bij de Europese kampioenschappen in Palanga.

Brett Baker, General Manager, in een commentaar: “Ik ben zo blij dat we de band op deze manier kunnen helpen. Ze zijn zo'n hardwerkende en professionele groep jonge muzikanten en ik wens ze alle succes in de competitie.”

Verder gaf Baker aan dat zijn werkzaamheden binnen Geneva een prachtige uitdaging zijn voor hem en hij verzekerde dat de instrumenten van hoge kwaliteit zijn. "Zoals bij alle producten, koop je niet alleen een instrument, je koopt alles wat daarbij hoort, iets dat we de afgelopen 175 jaar hebben opgebouwd. Levenslange garanties op producten van Oldroyd Cardinal en Geneva Instruments, waar voor uw geld en een ongeëvenaarde service."