Adams bestaat 50 jaar

Laatste update om 16:10 op Tuesday, 21 January

Ter ere van het 50-jarig bestaan van Adams Musical Instruments in Ittervoort trakteert het bedrijf zijn klanten in 2020 op bijzondere evenementen en acties. Als kick-off actie van het jubileumjaar kunt u €1.000 voor uw muziekvereniging winnen! Kijk snel op de jubileumpagina, beantwoord de prijsvraag en deel de actie op Facebook/Instagram en zorg dat uw muziekvereniging de meeste stemmen krijgt!

Oprichter André Adams begon in 1970 met het repareren van koperinstrumenten. Muziek was zijn hobby en de techniek was zijn passie. Na ervaring opgedaan te hebben als instrumentmaker bij verschillende bekende bedrijven in heel Europa, leidde zijn unieke achtergrond tot de opkomst van een van 's-werelds grootste fabrikanten van percussie- en koperinstrumenten.

Al bijna een halve eeuw blijft het Limburgse familiebedrijf alle facetten van onze instrumenten ontwikkelen. Typisch voor een familiebedrijf is hun betrokkenheid, passie en informele sfeer. De relatie met muzikanten past hier perfect bij en vormt een essentieel onderdeel van het bedrijf.