Brass Connections

Laatste update om 12:05 op Thursday, 9 January

Op zaterdag 22 februari 2020 treedt brassband Rijnmond op tijdens de jaarlijkse Brass Connections in het gebouw van het Leger des Heils in Vlaardingen. Het belooft een spectaculair concert te worden waarbij de band zich zal laten zien en horen met een zeer afwisselende muziekkeuze.

Brassband Rijnmond heeft afgelopen najaar een prima resultaat behaald bij de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK). De band wil voor haar achterban het hoge muzikale niveau van deze wedstrijd ook tijdens dit concert realiseren.

In deze showcase wordt door de band veel moois in de vitrine gezet. Een goed gevulde vitrine met prachtige klassieke brassband werken, solo-optredens, betoverende koraalklanken en spetterende swingstukken. Voor de toehoorders een avond waar veel te genieten zal zijn en een avond die de brassband-liefhebber zeker niet mag missen.

Een van de hoogtepunten van de avond is het werk "Dynasty" van de bekende Engelse componist Peter Graham. Een schitterende compositie welke het bewogen leven van brasslegende Harry Mortimer beschrijft. Na de pauze vervolgt de band met het lichtere repertoire en neemt de band u mee naar Latijns Amerika met swingende big band klanken.


Met enige trots kunnen wij melden dat de muzikale leiding bij dit concert in handen is van de nationaal- en internationaal bekende dirigent Ivan Meylemans.

Graag nodigt Brassband Rijnmond u uit om samen deze avond te beleven en de vitrine met muzikale cadeautjes uit te pakken. 

Toegangsprijzen Brass Connections 2020:
Kassa € 15,=
Voorverkoop € 12,50
Donateur € 7,50 (1 kaart)
VIP donateur gratis (1 kaart)
Tijden:
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang concert: 19:30 uur
Locatie Brass Connections:
Magnoliastraat 41
3135 VR Vlaardingen