Kerstklanken door Amsterdam Brass en De Eendracht den Ilp.

Laatste update om 09:17 op Thursday, 19 December

Amsterdam Brass en Fanfare De Eendracht brengen een aantrekkelijk programma met wonderschone kerstklanken.
Liefhebbers van kerstmuziek en blaasorkesten kunnen volop genieten van een doorlopende programma waarin beide orkesten in een ruim twee uur durend concert elkaar zullen afwisselen. Met klassiekers zoals ‘A Christmas Festival’ en ‘Santa Claus is coming to town’ maar ook met de wellicht minder bekende werken als ‘Tremendus’ en ‘The Proclamation of Christmas’.
Amsterdam Brass is één van de toonaangevende brassbands in Nederland en staat onder leiding van dirigent Paul van Gils. De band bestaat uit ongeveer 30 fanatieke koperblazers en slagwerkers uit de regio Amsterdam. Fanfare De Eendracht Den Ilp staat onder leiding van dirigent Marcel Visser, die met het orkest in de afgelopen jaren drie keer Nederlands Fanfare Kampioen werd. Het 1e divisie fanfareorkest uit Den Ilp bestaat uit zo’n 45 muzikanten. Zondag 22 december Van 14:30 -17.00 uur Dorpshuis De Wije Ilp (Den Ilp 73, Den Ilp).

Het Noorderlicht. Met bewegende bogen, stralenbundels en gordijnen van licht. Een magisch natuurverschijnsel! En een prachtig thema voor een betoverend kerstconcert op zondagmiddag 22 december met twee toporkesten uit de regio.