Festival Brass Band Kerstconcert 2017

Laatste update om 20:21 op Saturday, 18 November

Op 17 December aanstaande geeft Festival Brass Band (FBB) een Kerstconcert i.s.m. de Red Hackcle Pipe Band (RHPB) en Cynthia Kerremans.

Deze “Pipe-band” (doedelzakken in de volksmond) heeft nationale en internationale faam en is op bijna elke grote taptoe in binnen- en buitenland te horen en te bewonderen. Daarenboven vieren ze dit jaar hun 50-jarig jubileum. Reden genoeg voor FBB om deze formatie uit te nodigen op ons Eerste Kerstconcert.

Tevens stellen we deze avond een aanstormend zangtalent voor: Cynthia Kerremans.  Deze talentvolle zangeres, zal samen met FBB naast een selectie van gezellige kerstnummers ook de apotheose met de 2 orkesten van deze avond opluisteren.  Wilt u dit alles horen en bekijken kom dan op 17 december naar Glabbeek. Het zal de moeite zijn.

Kaarten a €10, voor ons Kerstconcert kunt u bestellen via ons algemeen e-mail adres: festivalbb@hotmail.com met als onderwerp: “kaarten Kertsconcert 2017” geef uw naam en aantal personen op en na storting zullen de kaarten klaarliggen aan de kassa.