Altena Brass In Concert: Verhalen Vertellen

Laatste update om 06:36 op Sunday, 24 March

Op zaterdag 23 maart is Altena Brass te beluisteren in Breda. Samen met Harmonie  Cecilia Princenhage verzorgt de band een uitwisselconcert met de titel ‘Verhalen Vertellen’. Helden, draken en boze heksen, waargebeurde verhalen en sprookjes zullen de revue passeren.

De Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage speelt onder leiding van dirigent Jos Schroevers o.a. de Maleficent Suite, La Leyenda del Beso, Inferno en Purgatorio.

Altena Brass o.l.v. gastdirigent Michael Engelbrecht brengt een zeer gevarieerd programma met werken van o.a. Martin Ellerby (Elgar Variations), Gregorio Allegri (Miserere mei, Deus), Alfred Newman (Captain from Castile), Philip Sparke (Time Remembered) en Andy Scott (Golden Horn). De band zal ook een wereldpremière ten gehore brengen van ‘composer in residence’ Joop van Dijk. Het spectaculaire ‘The Sosabowski Men’ is een ode aan Generaal Stanislaw Sosabowski en de soldaten van zijn 1e Poolse Parachutisten Brigade, die heldhaftig meestreden in de Slag bij Arnhem.

Het concert begint om 20.00 uur in de aula van het Onze Lieve Vrouwelyceum, Paul Windhausenweg 11 in Breda.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen via kaartverkoop@ceciliaprincenhage.nl en kosten dan € 5,-. Aan de deur kosten de toegangskaarten € 7,50 per stuk.