Nostalgieband en Projectkoor

Laatste update om 16:52 op Saturday, 2 March

Op 6 april 2019 geeft de Nostalgie Band samen met het Projectkoor een concert in Zwolle onder de noemer 'Marching through the years'

Vanaf nu zijn de kaarten te bestellen door geld (EUR 7,50 per stuk)  over te maken op NL59ABNA0441843131 waarna u uw kaartje ontvangt bij de deur.

De Nostalgie Band Amsterdam is in december 1998 opgericht door Fred van der Woude en een aantal liefhebbers van het klassieke brassband repertoire. De doelstelling van de band is primair het musiceren voor eigen genoegen. De band neemt niet deel aan concoursen en geeft maximaal vier concerten per jaar. In de statuten van de band is opgenomen dat het merendeel van de te spelen composities voor brassband gecomponeerd dient te zijn in de jaren 1910 tot 1985.

Fred van der Woude heeft de dirigeerstok overgedragen aan Piet Visser die, net als zijn voorganger, een voormalig lid is van de Amsterdam Staf Band. Piet wordt bijgestaan door Fred de Jong als tweede dirigent. De band telt ruim 30 leden en er zijn dus weinig vacatures.

Zwolle, de Zuiderhof, Troelstralaan 25. Aanvang 19.00 uur.