Brassband Schoonhoven neemt afscheid van Ivan Meylemans als vaste dirigent

Laatste update om 20:32 op Tuesday, 20 November

Brass Band Schoonhoven meldt op haar website dat de band afscheid neemt van Ivan Meylemans als vaste chef-dirigent van Brass Band Schoonhoven A.
In het webbericht wordt aangegeven dat de agenda's van Meylemans, die als dirigent veelgevraagd is bij professionele ensembles in binnen- en buitenland, en het A-orkest van Brass Band Schoonhoven onvoldoende ruimte aan elkaar bleken te bieden om de ambities van beide partijen te bewerkstelligen.

In een korte reactie aan CUBrass geeft Ivan Meylemans aan wel verrast te zijn door de beslissing van de band en hij betreurt het einde van de samenwerking.

BBS-A bedankt Ivan Meylemans voor de prettige samenwerking. Onder zijn leiding heeft de band mooie prestaties geleverd op nationale en internationale concerten en wedstrijden. Zo won de band eerder dit jaar de Dutch Open. Ook is de band Meylemans dankbaar voor zijn altijd creatieve ideeën, zijn ontspannen en humorvolle manier van werken en uiteraard zijn tomeloze inzet voor BBS. De band hoopt in de toekomst wel Ivan nog eens als projectdirigent op de bok terug te zien.