Sheona White verlaat nationaal kampioen Brighouse & Rastrick

Laatste update om 16:50 op Saturday, 9 June

Sheona White verlaat na 4,5 jaar Brighouse & Rastrick Band uit Yorkshire. Zij kiest voor een andere weg die minstens zo uitdagend is.

"Ik heb genoten van een geweldige tijd met Brighouse & Rastrick, waaronder de vele fantastische muzikale hoogtepunten, zoals de release van mijn nieuwe solo-cd 'Timeless' en natuurlijk mijn allereerste Nationals overwinning!

Ik zou graag iedereen van de band willen bedanken voor alles wat ze voor me hebben gedaan. Ik heb een aantal goede herinneringen om mee te nemen en ik wens hen het allerbeste voor hun spannende jaar in het verschiet. "


 "Ik kijk er echt naar uit om wat meer tijd te hebben om les te geven en op te treden als solist - gebieden van mijn muzikale carrière die hogere eisen aan me hebben gesteld."


Sheona onthulde dat ze nu van de gelegenheid gebruik zal maken om met haar eigen projecten bezig te gaan, waaronder de lancering van het kwartet 'Tetra Brass' met Kathleen Gaspoz, Phillippe Schwartz en Dominic Longhurst, en haar schema van lesgeven en solocarrières uit te gaan breiden.